Ο Άρης νίκησε εκτός έδρας 0-1 τον ΠΑΟΚ και έβαλε…φωτιά στα play offs

Ένα γκολ του Καμαρά στο 63’ ήταν αρκετό για να δώσει στον Άρη την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 0-1.

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη για δύο λόγους. Ο πρώτος στην προκειμένη περίπτωση είναι οι τρεις βαθμοί που τον ανέβασαν στους 56 βαθμούς και προσωρινά πέρασε τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία. Οι βαθμοί αυτοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του

Μπούργος να εξασφαλίσει μία θέση στην Ευρώπη για την επόμενη περίοδο.
Ο δεύτερος είναι ότι πάντα έχει τεράστια σημασία για τις δύο ομάδες σε θέμα γοήτρου η νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ σε τέσσερις αγώνες εφέτος εναντίον του Άρη δεν κατάφερε να τον νικήσει ούτε μία φορά και αυτό σίγουρα ήταν που έφερε και αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα. Σε δύο από τους τέσσερις αγώνες νίκησε ο Άρης και δύο ματς τελείωσαν ισόπαλα. Αυτό, δηλαδή να μην νικήσει ο ΠΑΟΚ σε μία χρονιά τον Άρη είχε να συμβεί δέκα χρόνια από τη σεζόν 2011-2012, όπου και οι δύο αγώνες τότε είχαν τελειώσει ισόπαλοι. Αυτή άλλωστε ήταν η δεύτερη νίκη του Άρη στην Τούμπα, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε χωρίς νίκη για δέκατο σερί αγώνα.

Ο Άρης είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και ήταν η ομάδα που έδειξε περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ για μία ακόμα φορά έδειξε ότι περνάει περίοδο κρίσης και ότι οι απουσίες του έχουν κοστίσει.