Ομογενειακή τραγωδία στο Οντάριο Καναδά

Η δολοφονημένη 34χρονη Ελληνοκαναδή, Αμάντα Ιωαννίδη, Λάιονς και τα τρία αγγελούδια της. (Φωτογραφία: Facebook.)

 

Γουίνστορ.- Σε ποταμό του Ντιτρόιτ εντοπίστηκε το πτώμα του Μπλερ Λάιονς (Blair Lyons), φερόμενου ως δολοφόνου της 34χρονης συζύγου του Ελληνοκαναδής,  Αμάντας Ιωαννίδη Λάιονς (Amanda Ioannidis Lyons), μητέρας τριών παιδιών. Ο φερόμενος ως δολοφόνος και συνάμα αυτόχειρας εντοπίστηκε από το πλήρωμα ενός πλοίου στον ποταμό Ντιτρόιτ στην περιοχή μεταξύ της γέφυρας Ambassador Bridge και του Fighting Island.

Η Μονάδα Λιμενικών της Αστυνομίας του Γουίντσορ ανέσυρε τη σορό με τη συνδρομή ανδρών της Λιμενικής Αρχής του Γουίνστορ, ενώ η το τμήμα ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του LaSalle, οι οποία για πέντε περίπου εβδομάδες τον καταζητούσε ως ύποπτο για ανθρωποκτονία προέβη στην ταυτοποίησή του.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, 19 Μαρτίου 2022 οι Αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα της 34χρονης Αμάντας Ιωαννίδη Λάιονς στο σπίτι της επί της Οδού Sugarwood Crescent της περιοχής LaSalle που ανήκει στην κομητεία Γουίντσορ του Οντάριο του Καναδά, καθώς επίσης και το παρατημένο όχημα του συζύγου της επάνω στην γέφυρα επί του Ποταμού του Ντιτρόιτ (Detroit River), που χωρίζει το Ντιτρόιτ με τον Καναδά.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι όταν έφτασαν τα περιπολικά στο σπίτι βρήκαν την πόρτα ανοικτή και την Αμάντα νεκρή.

Οι γείτονες το πρωί του Σαββάτου, 19 Μαρτίου 2022 δεν πίστευαν στα αυτιά και στα μάτια τους διότι η Αμάντα και ο Μπλερ ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι.