Κολωνός: Σοκ από την αυτοκτονία 14χρονου

Σοκ από την αυτοκτονία 14χρονου μέσα στο σπίτι που ζούσε με την οικογένειά του στον Κολωνό.  Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του, που τον βρήκαν απαγχονισμένο στο δωμάτιο του, αλλά και ο αδελφός του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το 14χρονο παιδί στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ληφθούν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Κολωνού, που ασχολούνται με την υπόθεση,  καταθέσεις από τους γονείς και συμμαθητές του, ενώ αναμένεται να ερευνήσουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ανήλικου, αλλά και εάν ήταν ενεργός στα social media, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο 14 χρόνος μπορεί να έχει επηρεαστεί από κάποιον για να βάλει τέλος στην ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στον 14χρονο – που ήταν αθλητής, όπως και ο αδελφός του – βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ήδη έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξεταστεί και αυτό εξονυχιστικά.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τη Δευτέρα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του σχετίζεται με το παιχνίδι του Τικ Τοκ «Blackout Challenge». Μάλιστα,  οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στη χώρα μας δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά ή καταγγελία για τραυματισμό ή θάνατο από το εν λόγω παιχνίδι ή κάποιο άλλο που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

enikos.gr