Τέλος η Λατινοπούλου από τη ΝΔ: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Χθες έβαλε στο στόχαστρο της τη Δανάη Μπάρκα κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας». H πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, θεώρησε καλό να μιλήσει για το πρόβλημα της παχυσαρκίας και έφερε σαν… παράδειγμα την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα. Δεν της άρεσε η εικόνα της με μαγιό. Λες και έπρεπε η παρουσιάστρια να την ρωτήσει… Σε αντίθεση λοιπόν με την πλειονότητα των χρηστών των social media που αποθέωσαν την Μπάρκα για την ακομπλεξάριστη εμφάνιση της, η Λατινοπούλου έχει άλλη γνώμη…

Αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και σχολιάζει πως… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» γράφει η προκλητική ανάρτησή της.

Τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, έδωσε η Δανάη Μπάρκα. Είπε μεταξύ άλλων! “Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχολογικά προβλήματα και επειδή σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε και εμείς στον κόσμο παιδιά, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδάκια αν εμείς τροφοδοτούμε το συναίσθημα και το αίσθημα του ρατσισμού”.