ΑΕΚ: Ο Βίντα είπε το “ναι” στο διετές ηγεμονικό συμβόλαιο που του έδωσε η Ένωση

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, Ντομαγκόι Βίντα, το “ναι” στην ΑΕΚ και σήμερα (26/7) αναμένεται να ανακοινωθεί η διετής συνεργασία μαζί της.

Όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24, η ΑΕΚ έκανε μία ακαταμάχητη πρόταση για τον Κροάτη διεθνή κεντρικό αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα. Με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατομμυρίων ευρώ και δυνατότητα επέκτασης συμβολαίου για επιπλέον έναν χρόνο, πέραν της διετίας που αναμένεται να υπογραφεί από τις δύο πλευρές ακόμα και σήμερα!

Ο διεθνής στόπερ απάντησε τα ξημερώματα της Τρίτης θετικά στην ΑΕΚ κι εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Βίντα δεν περίμενε τελικά περισσότερο, ούτε προσπάθησε μέσω αυτή της πρότασης που είχε από την ελληνική ομάδα να βρει κάτι καλύτερο στην αγορά. Τις τελευταίες ώρες προέκυψε ακόμα μία ευρωπαϊκή ομάδα για εκείνον, η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στα χρήματα που η ΑΕΚ δίνει στον 33χρονο στόπερ.

Αυτομάτως ο Βίντα γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ, καθώς ξεπερνά στη σχετική λίστα των παικτών που αμείβονται με χρήματα κοντά ή παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, τους Τσούμπερ, Αραούχο, Μάνταλο, Άμραμπατ και Γιόνσον. Θα είναι ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον αναζητείται ο παρτενέρ του στο κέντρο αυτής.

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και εσχάτως αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, όπου είχε συνολικά 164 ματς και 16 τέρματα.

sport24.gr