Με Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός

Η Φερεντσβάρος ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και επικρατώντας με σκορ 4-1 της Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση και έτσι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους Σλοβάκους.

Τεράστια πρόκριση μέσα στην Μπρατισλάβα πήρε η Φερεντσβάρος εις βάρος της Σλόβαν με το εμφατικό 4-1 κι ενώ είχε ηττηθεί επί ουγγρικού εδάφους με 1-2! Η ομάδα της Βουδαπέστης θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με την Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Σλόβαν θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα, η διαδικασία της παράτασης έκρινε δύο «εισιτήρια» στους αγώνες ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Champions League. Ντιναμό Κιέβου και Καραμπάχ κατάφεραν στο επιπλέον ημίωρο να προκριθούν εις βάρος των Φενέρμπαχτσε και Ζυρίχης, με τους μεν Ουκρανούς να επικρατούν 2-1 στην Τουρκία (πρώτο ματς 0-0), τους δε Αζέρους να φεύγουν αήττητοι από την Ελβετία με σκορ 2-2 (είχαν επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι).

Τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων) του Β΄ προκριματικού γύρου του Champions League καθώς και τα ζευγάρια της επόμενης φάσης έχουν ως εξής:

ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)-Μίντιλαντ (Δανία) 3-4 πεν. (κ.αγ. & παρ. 1-1) (1-1)

Σερίφ (Μολδαβία)-Μάριμπορ (Σλοβενία) 1-0 (0-0)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Ελσίνκι (Φινλανδία) 5-0 (2-1)

Σκούπι (Β. Μακεδονία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 0-1 (2-2)

Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Πιούνικ (Αρμενία) 1-4 (1-0)

Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 2-1 (0-3)

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)-Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) 8-0 (0-1)

Μάλμε (Σουηδία)-Ζαλγκίρις (Λιθουανία) 0-2 (0-1)

Ζυρίχη (Ελβετία)-Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) 2-2 παρ. (κ.αγ. 2-1) (2-3)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) 1-2 πρ (κ.αγ. 1-1) (0-0)

Σλόβαν Μπρ.(Σλοβακία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) 1-4 (2-1)

in.gr