Οι κάτοικοι της Βικτώριας να προτείνουν για εξαιρετική προσφορά στην Πολιτεία.

Κάθε χρόνο η Βικτώρια αναγνωρίζει, εκτιμά και βραβεύει όλους εκείνους που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της πολυπολιτισμικότητας στην Πολιτεία μέσω των Πολυπολιτισμικών Βραβείων Αριστείας της Βικτώριας (Victorian Multicultural Awards for Excellence).

Οι κάτοικοι της Βικτώριας έχουν προθεσμία μέχρι τις 7 Αυγούστου 2022, να υποβάλλουν υποψηφιότητα ή τις προτάσεις τους για τα ετήσια βραβεία με τα οποία θα τιμηθούν άτομα και οργανισμοί για το έργο τους στη διαπολιτισμική κατανόηση και την υποστήριξη που παρέχουν σε μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.

Οι 14 φετινές κατηγορίες αφρούν τις Καλές Τέχνες, τις επιχειρήσεις, την κοινοτική καινοτομία, την Εκπαίδευση, τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, την Υγεία, τηΔικαιοσύνη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Μέσα Ενημέρωσης, την Αστυνομία, την υπεράσπιση των προσφύγων, τον αθλητισμό, την ηγεσία της νεολαίας και το βραβείο του πολιτειακού πρωθοπουργού για την Κοινοτική Αρμονία.

Η υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων, κα Ros Spence, δήλωσε ότι ενθαρρύνει όλους τους κατοίκους της Βικτώριας να προτείνουν κάποιον ή κάποιον φορέα που πιστεύουν ότι αξίζει να αναγνωριστεί για την εξαιρετική προσφορά του στην Πολιτεία.

“Η επιτυχία μας ως Πολιτεία οφείλεται στις εξαιρετικές συνεισφορές των διαφορετικών κοινοτήτων μας” δήλωσε η ίδια.

“Αυτά τα βραβεία αποτίουν φόρο τιμής σε εκείνους που καθιστούν την Πολιτεία μας ένα τόσο ζωντανό και φιλόξενο μέρος για να ζει κανείς”.

Όλοι οι βραβευθέντες θα τιμηθούν σε σχετική τελετή στο Government House (Κυβερνείο) τον Οκτώβριο.

*Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.multiculturalcommission.vic.gov.au/multicultural-awards-for-excellence

Πηγή:neoskosmos.com