ΜΟΔΑ: Λευκό Πουκάμισο

Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Dries Van Noten είχε δηλώσει πως το λευκό πουκάμισο είναι το πιο όμορφο item της γκαρνταρόμπας. Δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κάποιος μαζί του.

Το λευκό πουκάμισο έχει την ικανότητα να τραβά αμέσως τα βλέμματα με την καθαρότητα και τη «φρεσκάδα» του και όποιο συνδυασμό και αν επιλέξεις να υιοθετήσεις μπορεί να σε ακολουθήσει από τον πρωινό καφε, εως το γραφείο και τη βραδινή έξοδο.

Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αποτελεί κομμάτι-κλειδι που δεν έχει ηλικία ή σεζόν. Με ή χωρίς γιακά, με μακρύ ή κοντό μανίκι, slim ή oversized φοριέται όλο το χρόνο και κάνει τις εμφανίσεις σικάτες.

Πρόκειται για ένα ρούχο που ταιριάζει με τα πάντα. Από ένα τζιν ή φούστα μέχρι και κοστούμι. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα είδη παπουτσιών. Με αθλητικά, με τακούνια, με sneakers και τώρα το καλοκαίρι με εσπαντρίγιες και πέδιλα. Τα statement αξεσουάρ και οι σύγχρονες λεπτομέρειες είναι αυτά που δίνουν χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα και διασφαλίζουν πως δεν θα γίνει ποτέ βαρετό.