$300.000 σε Υποτροφίες χορήγησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Περισσότερα από $300.000 σε υποτροφίες σε 38 φοιτητές χορήγησε για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής. 

Οι υποτροφίες Gioles και Malta , διατέθηκαν σε προπτυχιακούς φοιτητές. Η υποτροφία Παλαιολόγου, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενώ η υποτροφία Τρακατέλλη διατέθηκε σε αποφοίτους της Ελληνικής Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού που συνεχίζουν περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές.

Τέλος, η υποτροφία Taylor, είναι διαθέσιμη σε φοιτητές που ακολουθούν μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της θεολογίας, των θρησκειολογικών σπουδών ή της ποιμαντικής εκπαίδευσης.

Οι Επιτροπές Επιχορήγησης, που διορίζονται κάθε χρόνο από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο , αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες με μεγάλη επαγγελματική πείρα. Κάθε αίτηση εξετάζεται προσεκτικά για να καθοριστεί η αξιολόγηση της και από εκεί η επιλογή του υποτρόφου.

Τα κεφάλαια για τις υποτροφίες της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής διατίθενται από δωρεές που γίνονται για συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς σκοπούς και τις διαχειρίζονται επαγγελματίες επενδυτικοί σύμβουλοι.

 

anamniseis.net