Έλαβε την τελική έγκριση η «OPAP Arena», επιστρέφει στο «σπίτι» της η ΑΕΚ

Το όνειρο όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ γίνεται πραγματικότητα καθώς η σημερινή μέρα μόνο ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/09) η επιθεώρηση από τα αρμόδια κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής στην «OPAP Arena».

Πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ματς της Ενωσης κόντρα στον Ιωνικό στις 3 Οκτωβρίου, όπου θα σηματοδοτήσει και το τέλος της ξενιτιάς για την ΑΕΚ μετά από 19 χρόνια όπου η ομάδα αγωνίστηκε σε διάφορα γήπεδα της Αττικής από τη Νέα Σμύρνη και τη Ριζούπολη μέχρι το ΟΑΚΑ.

Η διαδικασία ελέγχου κράτησε αρκετές ώρες και η επιθεώρηση έγινε από την Περιφέρεια Αττικής αλλά και την Πυροσβεστική. Εξέτασαν κάθε κομμάτι της ασφάλειας του γηπέδου, καθώς και το αν τηρούνται τα απαραίτητα προβλεπόμενα μέτρα.

OPAP ARENA (EUROKINISSI)
OPAP ARENA (EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Το τελικό πόρισμα για την εκχώρηση ή μη της άδειας ήταν καθολικά θετικό για την ΑΕΚ από την αρμόδια επιτροπή. Από την ΠΑΕ εξέφραζαν την αισιοδοξία τους πως την επόμενη εβδομάδα (30/09) θα ανοίξουν οι πόρτες του γηπέδου για τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου και τρεις ημέρες αργότερα για το πρώτο παιχνίδι, μετά από 19 και πλέον χρόνια κόντρα στον Ιωνικό (03/10) και πλέον αυτή η αισιοδοξία είναι βεβαιότητα.

Η ΑΕΚ περιμένει πλέον μόνο το τυπικό σκέλος για την έκδοση της άδειας από την Περιφέρεια, για να μπει έτσι στη νέα της εποχή και στο δικό της “σπίτι”.

Πηγή: ertsport