ΠΑΟΚ: Εκτός οι Αουγκούστο και Κουλιεράκης ενόψει Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το παιχνίδι στη Λιβαδειά και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έμαθε το πρωί της Τρίτης (11/10) ότι η θλάση β’ βαθμού θα τον αφήσει εκτός για τρεις-τουλάχιστον- εβδομάδες. Από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ απουσίαζαν εκτός του Πορτογάλου αρχηγού και οι Αουγκούστο, Κουλιεράκης, Τόμας και Μιχαηλίδης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το παιχνίδι στη Λιβαδειά είναι παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο ακόμα δικούς του βαθμούς στο φινάλε της αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε πλήρως. Όλα αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου γνωρίζει πως η δουλειά είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση στην έδρα του Ολυμπιακού την ερχόμενη Δευτέρα (17.10, 20:00).

Η προετοιμασία για το επικείμενο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League 2022-23 ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (11.10) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που πήραν φανέλα βασικού στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, μέσα από ασκήσεις και τελικό παιχνίδι.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια υπέστη θλάση β’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Πορτογάλος έκανε θεραπεία, όπως κι ο Μπράντον Τόμας. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο».

Gazzetta.gr/ @Photo credits: eurokinissi