Η συζήτηση Μίτσελ – Σισέ: «Ναι έκανες λάθος αλλά»…

Ο Ισπανός τεχνικός δεν άφησε έτσι το θέμα του Παπέ Σισέ και πριν τον επαναφέρει στην αποστολή του Ολυμπιακού μίλησε μαζί του.

Ο Παπέ Σισέ είναι ξανά στα πλάνα του Μίτσελ μετά τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός – Καραμπάγκ και την αντίδρασή του μετά την αλλαγή του. Πριν από αυτό όμως ο Μίτσελ φρόντισε να μιλήσει μαζί του κυρίως για να δει το πως είναι και από συναισθηματικής πλευράς. Το πώς νιώθει. Ο Σισέ του μίλησε για όσα τον απασχόλησαν και για ότι συνέβη δείχνοντας πως μετά και τη συγγνώμη του έχει καταλάβει το λάθος του.

Μεταξύ άλλων ο Μίτσελ είπε προς τον παίκτη του πως «ναι έκανες λάθος αλλά έχεις την ευκαιρία να… απαντήσεις στο γήπεδο. Να αφήσεις πίσω ότι έγινε. Να δώσεις απαντήσεις εκεί με την παρουσία σου. Έχεις τη δυνατότητα να δείξεις ξανά σε όλους το πόσο μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα του Ολυμπιακού». Ο Σισέ – που ξεκαθάρισε προς τον Ισπανό τεχνικό πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια – είναι υποψήφιος για βασικός στο Καραμπάγκ – Ολυμπιακός και μένει να φανεί πλέον η αγωνιστική του συνέχεια.

Πηγή:gazzetta.gr