ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο 0-0

Ο ΟΦΗ και η Λαμία ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία για την 9η αγωνιστική της Super League. Πολύτιμος βαθμός για τους Φθιώτες, παραμένουν χαμηλά οι Κρητικοί.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Λαμία για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας είχε ψηλό ρυθμό, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι, η Λαμία πήρε πολύτιμο βαθμό και έφτασε τους οκτώ πόντους. Χαμηλά παραμένει ο ΟΦΗ με έξι, ο οποίος περνάει στην εποχή Βάλντας Νταμπράουσκας.
Οι τελικές και τα expected goals στο ΟΦΗ – Λαμία

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μάλιστα στο 12ο λεπτό είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Περέα, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η ομάδα της Φθιώτιδας ισορρόπησε στα επόμενα λεπτά και μάλιστα έβαλε κινδύνους στην περιοχή των Κρητικών.

Στο 18′ ο Νούνιες βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά. Στο 33′ ο Ντε Βινσέντι είχε νέα καλή στιγμή, με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να αποκρούει. Το 0-0 έμεινε στο πρώτο μέρος.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε στο δεύτερο 45λεπτο δυναμικά, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά. Ως εκ τούτου η Λαμία έπαιρνε ξανά μέτρα και στο 56′ είχε πολύ καλή στιγμή με τον Μανούσο και στο 57′ με τον Ντε Βινσέντι.

Οι Κρητικοί απείλησαν στο 72′ με ένα σουτ του Ντουρμισάι που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ. Η ομάδα της Φθιώτιδας μάλιστα φρόντιζε να απειλεί στην κόντρα. Το ματς διατηρούσε υψηλό ρυθμό μέχρι το τέμπο, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (68′ Θοράρινσον), Μεγιάδο (73′ Στάικος), Περέα, Γκερέρο, Τοράλ (84′ Ντιουσέ), Τζου (84′ Μπιφουμά), Ντουρμισάι (84′ Θεοδοσουλάκης)

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Μανούσος (84′ Ρόμανιτς), Ντε Βινσέντι (66′ Σλίβκα), Σιμόν, Μπεχαράνο (76′ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (66′ Ασκόφσκι), Κορνέζος