Καταγγελία-βόμβα από τον Δήμαρχο Αλίμου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης

 

Αθήνα.-Αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες που έκανε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων  του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι απειλές ξεκίνησαν όταν έλαβε τα μέτρα για την ηχορύπανση στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής.

«Άνθρωποι της νύχτας θέλουν ένα συγκεκριμένο κατάστημα στην παραλιακή να μένει ανεξέλεγκτο και να μην γίνονται οι έλεγχοι που κάνουμε σε όλα τα καταστήματα», είπε ο Δήμαρχος Αλίμου, σημειώνοντας ότι ανάμεσα σε εκείνους που εκτοξεύουν απειλές σε βάρος του είναι και εν ενεργεία αστυνομικός.

Ο Ανδρέας Κονδύλης είπε ότι έχει ενημερώσει τη δικαιοσύνη, έχοντας καταθέσει και στοιχεία. «Έχω ενημερώσει τον Εισαγγελέα και έχω δώσει και τις φωτογραφίες τους», σημείωσε,  κάνοντας λόγο για μια ομάδα πέντε μπράβων.  «Κυκλοφορούν στο συγκεκριμένο κατάστημα και λένε “τι θα μου κάνουν και πού θα με βρουν».

Σχετικά με τον αστυνομικό, είπε: «Γνωρίζω τα στοιχεία του, έχω την φωτογραφία του, την έχω διαβιβάσει στη Δικαιοσύνη και φαντάζομαι ότι πρέπει ήδη να έχει επιληφθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων. Αύριο θα έχω συνεργασία με τη ΓΑΔΑ και θα δώσω τα στοιχεία που γνωρίζω».

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ένας εκ των ιδιοκτητών του συγκεκριμένου καταστήματος φαίνεται να έχει σχέση και με τον αστυνομικό που είχε συλληφθεί πριν από κάποιες εβδομάδες, τον αποκαλούμενο και Εσκομπάρ της νότιας Αθήνας. Είχε συλληφθεί ένας αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών, στον Άλιμο μάλιστα. Ο συγκεκριμένος συλληφθείς φαίνεται να συνδέεται με έναν εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος», κατήγγειλε επίσης ο Ανδρέας Κονδύλης στον ΑΝΤ1.

«Έχουμε την υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια παραλία, χωρίς ναρκωτικά, μπράβους και πιστόλια. Και γι’ αυτό δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα», κατέληξε.

Πηγή:enikos.gr