Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή η γυναίκα που καταπλακώθηκε από οροφή ξενοδοχείου έπειτα από πτώση βράχου

Τραγωδία στην Κρήτη, καθώς νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που αναζητούνταν σε χώρο ξενοδοχείου, τμήμα οροφής του οποίου κατέρρευσε έπειτα από πτώση βράχου στην Αγία Φωτιά Λασιθίου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από βραχώδη λόφο που δεσπόζει στην περιοχή, και στην συνέχεια έπεσε πάνω στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα που διέμενε μία οικογένεια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έπειτα από πυρετώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών απεγκλωβίστηκε ένα μικρό παιδί και μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, η γυναίκα που αγνοούνταν, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από τα χαλάσματα του καταλύματος. Συνολικά στο σημείο επιχείρησαν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν και εθελοντές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν το τελευταίο βράδυ που διέμενε στο συγκεκριμένο κατάλυμα η οικογένεια από την Τσεχία (μητέρα, πατέρας και το μικρό παιδί τους). Το διαμέρισμα ισοπεδώθηκε ολοσχερώς.