Ελληνας ο νέος επιχειρησιακός διευθυντής της Spectral MD

Η Spectral MD Holdings, Ltd. (AIM: SMD), μια εταιρεία προγνωστικών αναλύσεων με αποκλειστικούς αλγόριθμους AI και οπτική τεχνολογία για γρήγορες και ακριβείς αποφάσεις θεραπείας στη φροντίδα του τραύματος, ανακοίνωσε τον διορισμό του Δρ. Νίκου Παγουλάτου (Dr. Niko Pagoulatos) ως Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer).

Ως COO της Spectral MD, με αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Wensheng Fan, ο Δρ. Παγουλάτος θα επιταχύνει την ανάπτυξη και τις λειτουργικές επιδόσεις της Εταιρείας με ιδιαίτερη εστίαση στην επιστημονική έρευνα, τη μηχανική, την ανάπτυξη προϊόντων που θα οδηγήσουν σε παγκόσμια κυκλοφορία χαρτοφυλακίου και κλινική υιοθέτηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Δρ Παγουλάτος πηγαίνει στη Spectral MD ως καταξιωμένο στέλεχος στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτόμος με 25+ χρόνια εμπειρίας στη μηχανική, κλινικές και επιχειρηματικές πτυχές της εξειδικευμένης ιατρικής υπερηχογραφικής απεικόνισης. Ο Δρ. Παγουλάτος είναι ένας ηγέτης προσανατολισμένος στην ομάδα και με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, με εκτεταμένη εμπειρία και ισχυρό ιστορικό στη δημιουργία και την ηγεσία διαλειτουργικών ομάδων για την επιτυχή εμπορευματοποίηση καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών με παγκόσμιο κλινικό αντίκτυπο.

Ο Δρ Παγουλάτος αποφοίτητσε από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, όπου απέκτησε M.S. στη Βιομηχανική, όπως και M.S. και Ph.D. στην Ηλεκτρολογία.

Ο Νίκος Παγουλάτος δήλωσε: «Είμαι εντυπωσιασμένος με την πρωτοποριακή τεχνολογία αξιολόγησης επούλωσης πληγών της Spectral MD και είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της παγκόσμιας κλάσης ομάδας της. Ανυπομονώ να εφαρμόσω την εμπειρία και την τεχνογνωσία μου για να βοηθήσω την Spectral MD να επιτύχει, να κυκλοφορήσει στην αγορά την πρωτοποριακή τεχνολογία DeepView™ και να υλοποιήσει τους στρατηγικούς της στόχους για να φέρει επανάσταση στη διαχείριση περιποίησης τραυμάτων παγκοσμίως».

Πηγή: «Associated Press»/ekirikas.com