ΜΟΔΑ: Τα καλσόν του Χειμώνα έχουν χρώμα

Της Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε ότι ένα μονόχρωμο μαύρο καλσόν κολακεύει περισσότερο, κρύβοντας ενδεχομένως τυχόν ατέλειες στα πόδια. Ωστόσο η θηλυκότητα μπορεί να εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους με αποτέλεσμα να τολμάμε πέρα από το απλό και το συνηθισμένο πλέον το διαφορετικό και το εκκεντρικό.

Τις περισσότερες φορές έχει χρηστικό χαρακτήρα σε ένα look αν και συνήθως μένει «κρυμμένο» κάτω από τα ρούχα μας. Οι περισσότερες γυναίκες διαθέτουν πολλά μαύρα, γκρι ή στο χρώμα του δέρματος, καλσόν, τα οποία συνήθως προτιμούν για τις εμφανίσεις τους.

Αυτή τη σεζόν όμως, τα χρωματιστά καλσόν κάνουν comeback και γίνονται ο πιο εύκολος τρόπος να βάλουμε χρώμα και φαντασία στο χειμωνιάτικο ντύσιμό μας. Μπορείς να τα συνδυάσεις με κοντές ή μακριές φούστες , με μίνι φορέματα ή με σύνολα layering. Ωστόσο, έαν δεν είσαι πολύ φαν αυτού του trend, φορέσε το καλσόν κάτω από τα παντελόνι σου και αφήσε το να φαίνεται διακριτικά στον αστράγαλο.

Τα χρωματιστά καλσόν αποτελούν ένα από τα δυνατότερα δημιουργικά μέσα για χειμερινά ντυσίματα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν.

ΡΗΡ