Εισαγγελία Κωνσταντινούπολης: Τρομοκρατική ενέργεια η έκρηξη – Τουλάχιστον 6 νεκροί και 53 τραυματίες

Κωνσταντινούπολη.- Πανικός στον κόσμο που έτρεχε να απομακρυνθεί – Αποκλεισμένη η περιοχή – Έχει απαγορευτεί η μετάδοση εικόνας από το σημείο – Βίντεο από το χάος που επικράτησε

Τρομοκρατική ενέργεια χαρακτήρισε την έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης η εισαγγελία της πόλης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο εισαγγελέας ανακοίνωσε επίσης ότι έχει απαγορευτεί στα τηλεοπτικά συνεργεία η εκπομπή εικόνας από το σημείο της έκρηξης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Πόλη, Μανώλη Κωστίδης, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι 4, ενώ υπάρχουν πολλοί ακόμα τραυματίες.

Οι πρώτες εικόνες έδειχναν κόσμο να τρέχει να απομακρυνθεί από το σημείο της έκρηξης, καθώς και μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών οχημάτων να σπεύδει προς την περιοχή.

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:30 το μεσημέρι, προκαλώντας πανικό στους πολίτες και συναγερμό στις τουρκικές αρχές.

Εκτός από τα πυροσβεστικά οχήματα, προς το σημείο σπεύδουν και τεθωρακισμένα με πολυβόλα.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η έκρηξη σημειώθηκε στη λεωφόρο Istiklal, στην περιοχή Μπεγιογλού.

Βίντεο που τράβηξαν διερχόμενοι πολίτες τη στιγμή της έκρηξης, δείχνει κόσμο να τρέχει πανικόβλητος μετά τον εκκωφαντικό θόρυβο, ενώ στο βάθος του πλάνου διακρίνεται και φωτιά.

Σε άλλα πλάνα, φαίνονται άνθρωποι να έχουν πέσει στο έδαφος, αρκετοί εκ των οποίων έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Πηγή: skai.gr