Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Ληστές επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν υπάλληλο καταστήματος

Από θαύμα ζει μία υπάλληλος καταστήματος έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε από δυο οπλισμένους κακοποιούς στο κέντρο της Αθήνας.

Η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε, μαχαιρώθηκε και στο τέλος οι ληστές την πέταξαν στο πεζοδρόμιο δίπλα στους έκπληκτους περαστικούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα. Οι δυο σκληροί κακοποιοί πάρκαραν το αυτοκίνητό τους και με γρήγορο βήμα κατευθύνθηκαν προς την είσοδο του καταστήματος.

Η υπάλληλος ανυποψίαστη τους άνοιξε την πόρτα. Οι ληστές μπήκαν γρήγορα στο εσωτερικό και ξεκίνησε η άγρια επίθεση. Ο ένας από τους δυο ληστές την χτύπησε, την γρονθοκόπησε και την πέταξε κάτω στο πάτωμα. Η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και τότε ο αδίστακτος κακοποιός την μαχαίρωσε λίγο κάτω από την καρδιά. Η κοπέλα σφάδαζε από τον πόνο. Οι ληστές εξαγριωμένοι πετούσαν ό,τι βρισκόταν μπροστά τους ψάχνοντας για χρήματα.

Στη συνέχεια τράβηξαν την υπάλληλο προς την έξοδο, την πέταξαν βίαια στο πεζοδρόμιο και απομακρύνθηκαν τρέχοντας. Οι περαστικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη κοπέλα. Αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες ακολούθησαν τους αδίστακτους ληστές που έφυγαν τρέχοντας.

Τα νεότερα για την υγεία της υπαλλήλου

Σύμφωνα με το STAR, η άτυχη γυναίκα μόλις εχθές, Σάββατο, κατάφερε να πάρει τις πρώτες της ανάσες χωρίς μάσκα οξυγόνου. Η υπάλληλος σώθηκε λόγω της παρατηρητικότητας ενός από τους περαστικούς που την βοήθησαν, ο οποίο βλέποντας το αίμα στην μπλούζα της, της είπε να την βγάλει για να δει καλύτερα το τραύμα, και τότε είδαν την βαθιά πληγή κάτω από την καρδιά. Μέχρι τότε η άτυχη γυναίκα νόμιζα ότι είχε απλά μία γρατζουνιά. Οι περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε άμεσα.

enikos.gr