ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τι ψάχνει ο Λουτσέσκου στο παζάρι του Ιανουαρίου

Ο Λουτσέσκου θέλει έναν τουλάχιστον ποδοσφαιριστή που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αναζητήσεις του Δικεφάλου.

Για τον ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για τις μεταγραφές του χειμώνα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όταν ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι με τον Βόλο για τις κινήσεις ενίσχυσης που έχει εισηγηθεί ενόψει του Γενάρη, δεν θέλησε να μιλήσει ούτε για αριθμό παικτών ούτε για τις θέσεις στις οποίες θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Το μόνο που είπε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ότι η ομάδα του χρειάζεται… γκολ και αυτό θα ψάξει το Γενάρη.

Στην ουσία ο Δικέφαλος θα κινηθεί για έναν φορ και για έναν μεσοεπιθετικό. Στην περίπτωση του επιθετικού οι πληροφορίες λένε πως η στόχευση για τον Γενάρη θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί με δανεισμό και με τον ΠΑΟΚ να έχει το δικαίωμα να ολοκληρώσει το καλοκαίρι την απόκτηση του καταβάλλοντας ρήτρα στην ομάδα του.

Η τακτική του δανεισμού στην συγκεκριμένη θέση έχει λογική καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι σημαντικό για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Για τον Πορτογάλο που ήδη έχει ξεκινήσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και δείχνει να ξεπερνά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει το καλοκαίρι να πάρουν αποφάσεις.

Το σίγουρο είναι ότι με δεύτερο επιθετικό τον Μπράντον Τόμας, που κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, αλλά δεν μοιάζει να έχει εύκολο το γκολ, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν φορ με καλά στατιστικά. Βέβαια ένας δανεισμός ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, προϋποθέτει ότι αυτός δεν θα είναι ικανοποιημένος στην ομάδα στην οποία ανήκει και πως θα αναζητεί μια δίοδο αποχώρησης. Το πως θα βρεθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι δουλειά του Ζοζέ Μπότο που ήδη έχει ξεκινήσει τις αναζητήσεις του.

Από το κάδρο των μεταγραφών δεν έχει βγει ο Φάμπιο Μαρτίνς που αν τελικά αποκτηθεί θα προορίζεται για να παίζει στο “δέκα”. Και αυτό διότι πλέον στα εξτρέμ υπάρχει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που με τις εμφανίσεις του κερδίζει δικαιωματικά περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Όπως και να έχει ήδη έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Πορτογάλου και των ανθρώπων του Δικεφάλου, που εκτός των άλλων θα διερευνήσουν και το ενδεχόμενο ο παίκτης να έχει ακόμη οικονομικές δεσμεύσεις με την προηγούμενη ομάδα από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πηγή:sport24.gr