Πολωνία – Σουδική Αραβία 2-0

Σε ένα πάρα πολύ ωραίο ματς η Πολωνία με πρωταγωνιστές τους Λεβαντόβσκι, ένα γκολ και μια ασίστ και Σέσνι που κράτησε ανέπαφη την εστία του πήραν τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας με 2-0 με το τελικό σκορ να αδικεί τους Αφρικανούς που έχασαν σωρεία χαμένων ευκαιρίων αλλά και πέναλτι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε για το 2-0 της Πολωνίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του για το πρώτο του γκολ σε Μουντιάλ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τα κατάφερε! Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης της Πολωνίας με τη Σαουδική Αραβία ο Αλ Μαλκί «χάρισε» την μπάλα στον σταρ της Μπαρτσελόνα έξω από την πειροχή και ο αρχηγός των Πολωνών πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Ο «Λέβα» πέτυχε το πρώτο του γκολ στην πέμπτη του εμφάνιση σε Μουντιάλ και ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Θυμίζουμε πως ο 34χρονος σέντερ φορ ήταν ο «μοιραίος» για την εθνική του κόντρα στο Μεξικό, καθώς ο Οτσόα του είπε «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι.

Σε ένα πάρα πολύ ωραίο ματς με δύο γκολ, δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες η Πολωνία με πρωταγωνιστές τους Λεβαντόβσκι, ένα γκολ και μια ασίστ και Σέσνι που κράτησε ανέπαφη την εστία του πήραν τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας με 2-0 με το τελικό σκορ να αδικεί τους Αφρικανούς που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει σίγουρα ένα γκολ και να αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης.

Τα xgoals του αγώνα Πολωνία - Σαουδική Αραβία
Τα xgoals του αγώνα Πολωνία – Σαουδική Αραβία OPTA/SPORT24
Τα στατιστικά του αγώνα Πολωνία - Σαουδική Αραβία
Τα στατιστικά του αγώνα Πολωνία – Σαουδική Αραβία OPTA/SPORT24

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Κίβιο, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Φρανκόβσκι, Μπιέλικ, Ζιελίνσκι (63′ Καμίνσκι), Μίλικ (71′ Πιόντεκ), Λεβαντόβσκι.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλοβάις, Αμπουλαϊχί, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Αμρί, Αλ Μπουραΐκ (65′ Αλ Γκανάμ), Αλ Μπουραϊκάν, Αλ Μάλκι, Κάνο, Αλ Νταουσάρι, Αλ Ναχέι (46′ Αλ Αμπίντ), Αλ Σεχρί.

Μουντιάλ 2022, Πολωνία - Σαουδική Αραβία 2-0: Σόου από Λεβαντόβσκι στην επίθεση και Σέσνι στο τέρμα

Το SPORT24.gr

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε