Καμερούν – Σερβία 3-3

Απίστευτη εξέλιξη στο Καμερούν-Σερβία, με τους Αμπουμπακάρ και Τσούπο-Μότινγκ να φέρνουν το ματς στα ίσα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών.

Το Καμερούν-Σερβία είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε δει στο Μουντιάλ 2022. Εκτός από τα πλέον παραγωγικά, είναι σίγουρα το παιχνίδι με την καλύτερη εξέλιξη, αφού στο αρχικό προβάδισμα των Καμερουνέζων, οι Σέρβοι απάντησαν με τρία τέρματα, όμως το δικό τους “κεφάλι” στο σκορ δεν κράτησε πολύ.

Η ανωτερότητα της Σερβίας στο πρώτο ήταν εμφανής. Το στοίχημα που έπρεπε να κερδίσουν εκείνοι ήταν η αντίδρασή τους μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ροή του αγώνα το Καμερούν. Στα πρώτα λεπτά δεν έδειξαν ικανοί να επανέλθουν στην απόδοσή τους πριν απ’ αυτό, αλλά τελικά τα κατάφεραν και δίκαια βάση της απόδοσής τους μπόρεσαν να γυρίσουν το ματς.

Μέσα σε τρία λεπτά, το Καμερούν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας το 3-3 με πολύ όμορφα τέρματα σε ένα εξίσου όμορφο παιχνίδι.

Την αρχή έκανε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 63′ με γκολάρα. Αφού έφυγε στην πλάτη της σερβικής άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον Μιλίκοβιτς-Σάβιτς μετά από εξαιρετική ντρίμπλα και τον “κρέμασε” στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Να σημειωθεί πως, ενώ αρχικά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ, μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ μέτρησε.

Τρία λεπτά αργότερα (66′), το Καμερούν επιβεβαίωσε πως είναι “πολύ σκληρό για να πεθάνει”, όταν σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Αμπουμπακάρ πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος πλάσαρε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 3-3.

Πηγή: sport24.gr