Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό δέχτηκε 16χρονος

Θεσσαλονίκη.- Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο 16χρονος οδηγός στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από πολύωρη επέμβαση.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο 16χρονος Ρομ υποβλήθηκε σε χειρουργείο όπου του αφαίρεσαν μία σφαίρα από το κεφάλι. Ιδιαίτερα κρίσιμη κρίνεται η κατάστασή του, μετά το χειρουργείο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα έφυγε δίχως να πληρώσει.

Άμεσα έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό της ΕΛΑΣ και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως ο οδηγός προσπάθησε να εμβολίσει τα οχήματα κατά την καταδίωξη και στη συνέχεια αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ πυροβόλησε δύο φορές, μια στον αέρα και μία προς την πλευρά του, με αποτέλεσμα να πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σημείο βρίσκεται κλούβα της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση και διενεργείται προανάκριση.

news247.gr