Θετικά σχόλια για το Panhellenic Post

Αθανάσιος Χούπης*

Δημοσιογράφος

Αγαπητέ μου κύριε Μαλασπίνα,

Σας ευχαριστώ πολύ. Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να πω ότι το μέσον με το οποίο βοηθάτε την ενημέρωσή μας, το Panhellenic Post,  είναι βασική πηγή ενημέρωσης  για μας που έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στα ζητήματα του ελληνισμού και της Ελλάδας.

Είπε νωρίτερα ο αγαπητός Νίκος  Παπαδόπουλος  κάποια πράγματα για σας. Εγώ θέλω από την πλευρά μου να πω ότι μας διδάσκετε και δημοσιογραφικό ήθος και μέσα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τα ζητήματα της Ομογένειας,  εκπέμπετε  πολύ σημαντικά μηνύματα,  τις περισσότερες φορές, λυπάμαι που θα το πω, εις ώτα μη ακουόντων.

Αλλά, εν πάση περιπτώσει, τις περισσότερες φορές η συγκεκριμένη καταγραφή γίνεται καθημερινά και αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται για μία  διαφορετική συνεργασία του Εθνικού Κέντρου με τους Έλληνες όλου του κόσμου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου,  έχουν ένα εργαλείο και δεν έχουν το άλλοθι,  που θα επιθυμούσαν μερικές φορές, να λένε ότι  κάποιος δεν επισήμανε την  ώρα που έπρεπε κάποια συγκεκριμένα  στοιχεία κάποιες συγκεκριμένες οδούς,   για την αποτελεσματικότερη προάσπιση  των εθνικών μας δικαίων και δικαιωμάτων και για τη γενικότερη παρουσία του ελληνισμού σε όλο τον κόσμο. Για τούτο θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που συναντιόμαστε διαδικτυακά απόψε.

ΥΓ: Ο κ. Αθανάσιος Χούπης –τον οποίο δεν γνωρίζουμε προσωπικά- εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ και, ειδικότερα, έχει πετυχημένη πολυετή πορεία  στην εκπομπή «Η Φωνή της Ελλάδος». Τα παραπάνω ειπώθηκαν δημόσια στην διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε την Δευτέρα,  η Αμερικανική Λεγεώνα – Ελλάς, με θέμα «Το Δόγμα Τρούμαν και η ελληνοαμερικανοί», όπου ο υπογράφων συμμετείχε με την ιδιότητα του συντονιστή, ενώ ο κ. Χούπης ήταν εις εκ των εισηγητών. Τον ευχαριστούμε θερμά για τα καλά του λόγια.