Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία της Νέας Υόρκης διοργάνωσε το 86ο ετήσιο γκαλά της

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας τίμησε τη Δρ Λορέιν Χρυσομάλλη-Βαλασιάδη, κέντρο, για την προσφορά της στον οργανισμό. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

Πηγή άρθρου: ekirikas.com

Φωτογραφίες: Ελένη Σακέλλη

Νέα Υόρκη.- Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης (The Hellenic Medical Society of New York – HMSNY) διοργάνωσε το 86ο ετήσιο γκαλά της στις 10 Δεκεμβρίου στο JW Marriott Essex House στο Μανχάταν. Στην εκδήλωση, που είχε μεγάλη προσέλευση, τιμήθηκαν οι διακεκριμένοι ιατροί, Δρ Στίβεν Νίκολας (Dr. Stephen Nicholas), Δρ Αλεξ Σπυρόπουλος (Dr. Alex Spyropoulos) και ο Ελληνας Γιώργος Λογοθέτης (George Logothetis), καθώς και οι φετινοί δικαιούχοι υποτροφιών.

Η Δρ Στέλλα Δούρη (Dr. Stella Douris), συνοδεία των συναδέλφων της συνδιοργανωτριών της εκδήλωσης Δρ Ασπασίας Δράγα (Dr. Aspasia Draga) και Δρ Ειρήνης Δράγα (Dr. Irene Draga), απηύθυνε τον εναρκτήριο χαιρετισμό, ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκομένους και όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του Εκτελεστικού Συμβουλίου του HMSNY, του απερχόμενου προέδρου του HMSNY Δρα Παναγιώτη Μανώλα (Dr. Panagiotis Manolas) και της Αννας Σαρηγιάννη (Anna Sarigianni).

Στη συνέχεια, η Δρ Δούρη παρουσίασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας της Ελλάδας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος μίλησε για το πόσο ζωτικής σημασίας είναι οι προσπάθειες του HMSNY όχι μόνο για την κοινότητα της Διασποράς αλλά και για την Ελλάδα.

 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης διοργάνωσε το 86ο ετήσιο γκαλά της στις 10 Δεκεμβρίου στο JW Marriott Essex House στο Μανχάταν. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

 

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Ελλάδας, ήταν μεταξύ των ομιλητών στο 86ο ετήσιο γκαλά της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας στις 10 Δεκεμβρίου. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

 

Ο τιμώμενος διακεκριμένος Ελληνας Γιώργος Λογοθέτης και η σύζυγός του Νίτσια στο γκαλά της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας στη Νέα Υόρκη. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

Ο Δρ Μανώλας, στις παρατηρήσεις του, σημείωσε τα πολλά επιτεύγματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, συμπεριλαμβανομένου του ποσού-ρεκόρ που συγκεντρώθηκε για τον αριθμό-ρεκόρ των υποτροφιών φέτος, τον πρόσφατο επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του HMSNY, και τις πολλές συνεχιζόμενες προσπάθειες για την προώθηση της αποστολής του HMSNY να ενώσει τους γιατρούς και τους επαγγελματίες Υγείας ελληνικής καταγωγής σε μια προσπάθεια να προωθήσει και να υποστηρίξει ιατρικά, ερευνητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα των υψηλότερων δυνατών προτύπων που θα εμπλουτίσουν την ποιότητα ζωής του ατόμου και της ευρύτερης κοινότητας της πόλης της Νέας Υόρκης/της κοινότητας των τριών πολιτειών.

Βραβεία απονεμήθηκαν επίσης στους τιμώμενους διακεκριμένους ιατρούς, Δρ Στίβεν Νίκολας, τον διακεκριμένο συνεργάτη Δρα Αλεξ Σπυρόπουλο και τον διακεκριμένο Ελληνα Γιώργο Λογοθέτη, οι οποίοι δέχθηκαν τα βραβεία με ευγένεια, ευχαριστώντας το HMSNY και προσφέροντας τις συμβουλές και τα ενθαρρυντικά τους λόγια στις ομιλίες τους.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δρ Ειρήνη Δράγα, η Δρ Στέλλα Δούρου, ο διακεκριμένος ιατρός Δρ Στίβεν Τζ. Νίκολας και η Δρ Ασπασία Δράγα. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη

)

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δρ Ειρήνη Δράγα, Δρ Στέλλα Δούρου, ο διακεκριμένος συνάδελφος Δρ Αλεξ Σπυρόπουλος, η Δρ Ευγενία Γιάνου, η Δρ Ασπασία Δράγα και η Δρ Λορέιν Χρυσομάλη-Βαλασιάδη. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

 

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου απηύθυνε επίσης χαιρετισμό στην εκδήλωση, σημειώνοντας ότι ήταν το πρώτο γκαλά του HMSNY κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ακολούθησε δείπνο και χορός με μια σύντομη παύση για να τιμηθούν οι παρόντες δικαιούχοι υποτροφιών, οι οποίοι πόζαραν, μαζί με τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και την Επιτροπή Υποτροφιών, συμπεριλαμβανομένων των: Δρ Αντωνία Ανν Κολοκάθη (Dr. Antonia Ann Kolokathis), Δρ Λορέιν Χρυσομάλη-Βαλασιάδη (Dr. Lorraine Chrisomalis-Valasiadis), Δρ Ελένη Γκουζούλη-Κούτσου (Dr. HelenGouzoulis-Koutsos) και του επερχόμενου προέδρου του HMSNY Δρα Αντώνη Γάσπαρη (Dr. Antonis Gasparis), για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Στην Δρα Λορέιν Χρυσομάλλη-Βαλασιάδη δόθηκε επίσης ένα δώρο για την εξαιρετική της συμβολή στο HMSNY, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το HMSNY είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο: https://hellenicmedicalsociety.org

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δρ Ειρήνη Δράγα, ο τιμώμενος διακεκριμένος Ελληνας, Γιώργος Λογοθέτης, η Δρ Στέλλα Δούρου, η Δρ Ασπασία Δράγα, η Δρ Λορέιν Χρυσομάλη-Βαλασιάδη και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Νέας Υόρκης Δρ Παναγιώτης Μανώλας. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης διοργάνωσε το 86ο ετήσιο γκαλά της στις 10 Δεκεμβρίου στο JW Marriott Essex House στο Μανχάταν. Διακρίνονται οι αποδέκτες των υποτροφιών, τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και τα μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, στο βήμα, κατά τη διάρκεια του 86ου Ετήσιου Γκαλά της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας στις 10 Δεκεμβρίου. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)

 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης διοργάνωσε το 86ο ετήσιο γκαλά της στις 10 Δεκεμβρίου στο JW Marriott Essex House στο Μανχάταν. (Φωτογραφία: Ελένη Σακέλλη)