Περήφανος ο παππούς Γοροζίδης για τη βράβευση της εγγονής του

H Φρειδερίκη-Βικτώρια Πολίτη επιδεικνύει το τιμητικό βραβείο. Φώτο: Supplied

Βαθιά συγκινημένος, μιλά γεμάτος περηφάνεια για την εγγονή του Φρειδερίκη-Βικτώρια Πολίτη, o παππούς της Ονούφριος Γοροζίδης. Η εγγονή του έλαβε τιμητικό βραβείο για τις υψηλές της αποδόσεις στο μάθημα της Βιολογίας. Έχοντας γίνει παππούς 14 φορές, φανερή είναι η συγκίνησή του, καθώς δηλώνει πολλαπλά περήφανος για όλα του τα εγγόνια. Ωστόσο, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τους τρόπους με τους οποίους ξεχωρίζει η αγαπημένη του εγγονή.

«Αυτό το κοριτσάκι είναι χαρισματικό», αναφέρει, πλημμυρισμένος συγκίνηση και χαρά, ο παππούς της Φρειδερίκης Βικτώριας. Συμπληρώνει δε ότι η εγγονή του είχε ανέκαθεν μια κλίση προς τα γράμματα και σημειώνει ότι ένα βασικό χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει είναι η αφοσίωσή της.

Ιδιαίτερα περήφανη δηλώνει και η μητέρα της Φρειδερίκης-Βικτώριας, Παναγιώτα, η οποία περιγράφει την κόρη της ως ένα υπέροχο άτομο γεμάτο ενέργεια και σεβασμό, η οποία πάντα βάζει τα δυνατά της προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της.

Η 17χρονη μαθήτρια φοιτά στο McKinnon Secondary College, με όνειρο να ασχοληθεί με την Ιατρική.

Σύμφωνα με τις υψηλές τις επιδόσεις στο μάθημα της Βιολογίας, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι σίγουρα βρίσκεται στον σωστό δρόμο!