Αθώα παμψηφεί ανακηρύχθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών το μοντέλο Ελενα Πολυχρονοπούλου

Αθήνα.- Η Ελενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της είχαν κατηγορηθεί ότι κατείχαν κοκαΐνης 8 κιλών, έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών, αλλά και ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα. Το μοντέλο απηλλάγη, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κυρίας Πολυχρονοπούλου, Αλέξης Κούγιας σχολίασε ότι περιμένει «από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης-λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη, να επανορθώσουν».

Ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι έχει λάβει εντολή να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις κατά όσων δεν σεβάστηκαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παράνομα το υλικό της δικογραφίας, «ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ». Μάλιστα, προαναγγέλλει ανάλογη στάση και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.