Η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου υποδέχθηκε τον Υπουργό κ. Κυριάκο Πιερρακάκη

Από FB

Λονδίνο.- Καλωσόρισμα εκ μέρους της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη στο Hellenic Centre στο Λονδίνο.
Σε συνεργασία με την άξια ομάδα της Γραμματείας του Ελληνισμού της Διασποράς ανταποκρίθηκαμε με επιτυχία σε μια ακόμα επίσκεψη Υπουργού της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, οργανώνοντας μια θερμή υποδοχή από δυναμικά μέλη της διασποράς μας, επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων.
Μια από τις πολλές νίκες της κυβέρνησης είναι και η μετάβαση της χώρας μας στην ψηφιακή εποχή που αποτελεί κυρίως κατάκτηση της σπουδαίας ομάδας του Κυριάκου Πιερρακάκη που πρόσθεσε την ανεκτίμητη αξία στη λέξη «gov» στο λεξιλόγιο του Έλληνα.
Αμέτρητες πλέον οι ψηφιακές συναλλαγές που γίνονται με το Δημόσιο, όσες και οι ευχές και οι επιδοκιμασίες των Ελλήνων πολιτών που η Πολιτεία επιτέλους σέβεται αυτό το πολύτιμο αγαθό της ζωής μας, τον χρόνο!
Η απόφαση του Υπουργού να είναι υποψήφιος με την ΝΔ στην Α’ Αθηνών δείχνει ότι θέλει να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην επανεκλογή αυτής της κυβέρνησης για το καλό του τόπου.
Άξιε Υπουργέ συγχαρητήρια για το έργο σας, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Kyriakos Pierrakakis
Ελληνισμός της Διασποράς ΝΔ
Nea Dimokratia UK – Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου