Το δυναμικό come back των peep toes

ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στη Χρυσή Εποχή του Hollywood, τα peep toes αποτελούσαν την επιτομή του σοφιστικέ στυλ, όταν τα φορούσε η Rita Hayworth.Τη δεκαετία του 2000 φορέθηκαν από όλα τα fashion icons εκείνης της περιόδου όπως η Sienna Miller και τώρα, επιστρέφουν ξανά στην πρώτη γραμμή της μόδας, και εντάσσονται δυναμικά στο στυλ μας.

Τα peep toes είναι οι γόβες με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος που αποκαλύπτουν συνήθως τα δύο δάχτυλα των ποδιών. Το στιλ αυτό τονίζει έντονα τη θηλυκότητα της γυναίκας και αναδεικνύει την περιποίηση των ποδιών και των νυχιών. Για πολλές γυναίκες οι peep toe γόβες είναι μονόδρομος.

Οι γόβες αυτές κάνουν για επίσημες περιστάσεις και είναι καταπληκτικές. Κάθε γυναίκα αναρωτιέται να τα φορέσω με καλσόν; Ή με γυμνό πόδι; Ο κανόνας στυλ, που μπορείς να επιβεβαιώσεις χαζεύοντας και άπειρα κόκκινα χαλιά είναι πως τα peep toes φοριούνται με γυμνό πόδι.

Εδώ το κάνουν στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι που οι θερμοκρασίες είναι απείρως χαμηλότερες από ότι στις περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα. Άλλωστε, το βραδινό φόρεμα και το peep toe το βάζεις για να πας σε ένα κλειστό χώρο για να διασκεδάσεις σε ένα βραδινό κάλεσμα. Όχι σε street party, ούτε για να περπατάς στο κρύο. Είναι το πιο σωστό, το πιο ωραίο και το πιο στυλάτο.