Μαρία Ναυπλιώτου: Ακυρώνονται οι παραστάσεις της «Φιλουμένα Μαρτουράνο» το επόμενο δεκαήμερο

Κλειστό έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα παραμείνει το θέατρο «Δημήτρης Χορν», καθώς η πρωταγωνίστρια της παράστασης Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης χολής, δεν επιτρέπεται να επιστρέψει στη σκηνή πριν από τις 22 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παραγωγής «η Μαρία Ναυπλιώτου, πρωταγωνίστρια της παράστασης είναι καλά μετά από μία δύσκολη επέμβαση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το συντομότερο στη σκηνή. Οι γιατροί της όμως επισημαίνουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, παρά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα».

Όσον αφορά τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«H εταιρεία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ θα παραμείνει κλειστό έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όλων όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρωταγωνίστρια της παράστασης ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ, είναι καλά μετά από μία δύσκολη επέμβαση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το συντομότερο στη σκηνή.

Οι γιατροί της όμως επισημαίνουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, παρά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα.

Θα χαρούμε λοιπόν από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μετά να σας έχουμε ξανά κοντά μας!

Για θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου.

Σας ευχαριστούμε ξανά για την κατανόηση».