Η Ελληνική Κοινότητα Φιέρζεν συμμετέχει στη ,”νύχτα των βιβλιοθηκών”

Η Ελληνική Κοινότητα Φιέρζεν, ο χορευτικός μας σύλλογος ΜΕΡΑΚΙ και ελληνόπουλα που παρακολουθούν τα μαθήματα μητρικής γλώσσας και όχι μόνο,θα συμμετάσχουν στην δέκατη Νύχτα των Βιβλιοθηκών που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου .

Viersen.--“… Και η Βιβλιοθήκη της πόλης Viersen θα είναι εκεί! Με σύνθημα «χωρίς σύνορα» όπου θα υπάρχει ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, ράλι, face painting και πολλά άλλα μέχρι τις 10 μ.μ. Πηγαίνετε για εξερεύνηση στη βιβλιοθήκη και γνωρίστε Έλληνες θεούς, Ρουμάνους βρικόλακες…”(από την επίσημη σελίδα της βιβλιοθήκης)

Ημερομηνία 17/03/2023, Ώρα 4:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ, Χώρος διεξαγωγής Albert-Vigoleis-Thelen-Stadtbibliothek, Rathausmarkt 1β, 41747 Viersen.

Η κοινότητα θα έχει παρουσία σε έναν  διαμορφωμένο χώρο που μας παρέχει η βιβλιοθήκη οπου το θέμα μας είναι : “Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου”

Μπορούν να επισκεφθούν την δράση όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικά όσοι επιθυμούν να είναι στην οργανωτική ομάδα προσφέροντας βοήθεια πριν – κατά και  μετά της έκθεσης να το δηλώσουν στον πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Ιωαννίδη.

Θα υπάρχει τακτική ενημέρωση για την δραστηριότητα και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει το κάθε μας τμήμα (κοινότητα, χορευτικό, παιδιά κλπ)

Είναι σημαντικό να δώσουμε ένα δυναμικό παρών και να δείξουμε ότι ο ελληνισμός του Φιέρζεν είναι εδώ, συμμετέχει ενεργά , είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Δελτίο τύπου