ΜΟΔΑ: New Balance sneakers

Της Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Τα New Balance sneakers αποτελούν βασικό στοιχείο στην αθλητική σκηνή από τη δεκαετία του 1960 ,τότε που η μάρκα κυκλοφόρησε τα πρώτα της παπούτσια για τρέξιμο.

Τη δεκαετία του ’80, όταν το brand κυκλοφόρησε το 990 το πρώτο sneaker που πωλήθηκε στη λιανική τιμή 100 $ – η New Balance άρχισε να αποκτά την ελκυστικότητα του τρόπου ζωής, που εξακολουθεί να διατηρεί.

Η New Balance έχει ένα πολλά διαφορετικά στυλ sneakers. Πιο συγκεκριμένα είναι μια κλασσική σιλουέτα αθλητικών παπουτσιών, που θυμίζει κάπως τη δεκαετία του ’90. Μπορείς να τα συνδυάσεις με λευκό τζιν παντελόνι ,λευκό τοπ ή φούτερ. Η επιλογή double denim θα κλέψει την παράσταση. Η’ εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα look εμπνευσμένo από τη δεκαετία του ’80; Τώρα που θα ανοίξει ξανά ο καιρός, μπορείς να ανικαταστήσεις τα structured pants με μία mini φούστα και συνδυάσε τα με ένα oversized blazer. Επέλεξε ένα απλό λευκό top από μέσα, για να διατηρήσεις μια πιο casual εμφάνιση και ολοκλήρωσε την με τα 530 sneakers της New Balance.

Επιπλέον, είναι άξιο να αναφερθεί πως πέρα από τις βασικές sneakerhead πόλεις, όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, η New Balance έχει αποκτήσει νέα δημοτικότητα σε όλη τη σκανδιναβική αγορά. Με τη διάσημη αγάπη τους για τα μινιμαλιστικά και λειτουργικά σχέδια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικοί από τους πιο κομψούς fashion insiders της μόδας της Κοπεγχάγης έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτά τα sneakers, για να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους.