Λιμάνια: Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων – Πάνω από 16.000 αναχώρησαν για τα νησιά

Τα νησιά των Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού οι πιο επιλέξιμοι προορισμοί

Αυξημένη αναμένεται και σήμερα η κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής καθώς συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας. Το λιμενικό σώμα είναι σε αυξημένη επιφυλακή και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

Καλό είναι οι επιβάτες που αναχωρούν σήμερα, να είναι πιο νωρίς στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 6 απόπλοι πλοίων, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα αναχωρήσουν 11  συμβατικά πλοία και 11 ταχύπλοα. Από το λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν 5 απόπλοι και 3 από το Λαύριο.

Η κίνηση από τα τέσσερα μεγάλα λιμάνια της Αττικής χθες Παρασκευή 24/02 ήταν αυξημένη καθώς αναχώρησαν συνολικά 16.029 επιβάτες για κάποιο νησί των Κυκλάδων ή του Αιγαίου. Τα νησιά των Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού ήταν και φέτος οι πιο επιλέξιμοι προορισμοί.

Από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν χθες 11 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν  8.094 επιβάτες. Για νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 22 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 4.221επιβάτες, από τη Ραφήνα 8 αναχωρήσεις πλοίων με 2.712 επιβάτες και το από Λαύριο 6 απόπλοι πλοίων με 1002 επιβάτες.

Πηγή:naftemporiki.gr