Φρίκη στο Χονγκ Κονγκ: Βρήκαν 28χρονο μοντέλο τεμαχισμένο σε ψυγείο – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Η αστυνομία στο Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε το Σάββατο ότι συνέλαβε τέσσερα άτομα μετά την ανακάλυψη του τεμαχισμένου σώματος του μοντέλου και influencer, Άμπι Τσόι (Abby Choi).

Το ακέφαλο σώμα του αγνοούμενου μοντέλου, 28 ετών, βρέθηκε κομμένο σε κομμάτια στο ψυγείο στο σπίτι της φρίκης στο Χονγκ Κονγκ που είχε μετατραπεί σε «κρεοπωλείο», ενώ η αστυνομία συνέλαβε τον πρώην σύζυγο, τον αδελφό και τους γονείς τους.

Οι δύο άνδρες φέρονται να τεμάχισαν βάναυσα το πτώμα της και να έβαλαν τα μέλη της σε κατσαρόλες σούπας. Το χωριό Lung Mei Tsuen στο Χονγκ Κονγκ είναι συγκλονισμένο από την άγρια δολοφονία. Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του πρώην συζύγου της Choi μετά τη φρικτή ανακάλυψη στο ενοικιαζόμενο σπίτι του πρώην πεθερού της.

Τμήματα του σώματος της 28χρονης, μαζί με έναν κόφτη κρέατος, ένα ηλεκτρικό πριόνι και μερικά ρούχα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ως μοντέλο, η Choi είχε γίνει γνωστή παγκοσμίως και φωτογραφήθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Elie Saab (Άνοιξη Καλοκαίρι 2023) στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, μόλις τον περασμένο μήνα. Η αστυνομία έλαβε την αναφορά για την εξαφάνιση της 28χρονης την Τετάρτη. Δεν την είχαν δει από την προηγούμενη μέρα. Η έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας του θανάτου, συνεχίζεται.

Ο αξιωματικός Alan Chung Nga-Iun είπε στην εφημερίδα της Κίνας: «Ακόμα αναζητούμε το κεφάλι, τον κορμό και τα χέρια».

Πηγή:enikos.gr