Τσίπρας για Πολάκη: Έχω ευθύνη να προστατεύσω το κόμμα μου

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι – Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου

«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος» είπε ο πρωθυπουργός

Στο θέμα των αναρτήσεων του Παύλου Πολάκη αναφέρθηκε από το Μενίδι, όπου περιόδευσε σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Για αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου.

Ας λύσουν τα εσωτερικά τους και ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον ‘πολακισμό’ σε κεντρική γραμμή του κόμματός τους» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν μιλάμε για το μέλλον να αποφεύγουμε την τοξικότητα και να σκύβουμε με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα της κοινωνίας. Μην έχετε αμφιβολία, στις εκλογές θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους μας» τόνισε.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε διευρυμένη σύνθεση, κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει τη παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Πηγή:skai.gr