Αμύνταιο Φλώρινας: Τρένο περνά από φυλασσόμενη διάβαση όταν σηκώνεται η μπάρα!

Σε ένα νέο βίντεο από το Αμύνταιο Φλώρινας φαίνεται σε μια φυλασσόμενη διάβαση να σηκώνεται η μπάρα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μια αμαξοστοιχία να περνά από το σημείο.

Ενώ η χώρα παρακολουθεί μουδιασμένη τις εξελίξεις με την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπτη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας που καταδεικνύει εκ νέου τις εγκληματικές παθογένειες που εμφανίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό από το Αμύνταιο Φλώρινας φαίνεται σε μια φυλασσόμενη διάβαση να σηκώνεται η μπάρα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μια αμαξοστοιχία να περνά από το σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δυο πλευρές της διάβασας περιμένουν ένα ΙΧ αυτοκίνητο κι ένας ποδηλάτης, οι οποίοι προφανώς είναι κάτοικοι της περιοχής και γνωρίζουν ότι αυτό… συμβαίνει.

Εάν ωστόσο ένας οδηγός δεν γνωρίζει για αυτήν την εγκληματική παθογένεια, το αποτελέσμα θα είναι καταστροφικό.

Δείτε το βίντεο:

Ο δήμαρχος Αμυνταίου Φλώρινας Άνθιμος Μπιτάκης, μίλησε στο OPEN για το εν λόγω βίντεο: «Είναι συχνό φαινόμενο, έχουμε κάνει άπειρες φορές έγγραφα και δεν μας ακούει κανένας. Μπλοκάρει το σύστημα» είπε.

Η εικόνα αυτή, που κάθε άλλο παρά κανονική είναι και σίγουρα δεν παρατηρείται μόνο στη Φλώρινα… Στον απόηχο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, μόνο οργή μπορεί να προκαλούν πλέον οι χειρισμοί αυτοί. Το ερώτημα είναι έως πότε θα θεωρείται αυτό καθημερινό φαινόμενο…

Πηγή: News 24/7