Οι ομογενείς στηρίζουν το «The Charles Αντετοκούνμπο CAFF Family Foundation»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (δεύτερος από δεξιά) ανάμεσα σε ανθρώπους της Ομογένειας, όπως ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης, o επιχειρηματίας Τζον Κουδούνης και ο δικηγόρος Τάσος Παρδάλης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.

 

Μία ακόμα σημαντική εκδήλωση με την υπογραφή του «The Charles Antetokounmpo Family Foundation» (CAFF) ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο Rainbow room του Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη για να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματός τους. Αυτή τη φορά τα αδέλφια κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 1,5 εκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να βοηθήσουν την Ελλάδα και την Νιγηρία.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Rainbow room Γιάννης και Θανάσης -συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους Βερόνικα και τη σύζυγό του Γιάννη, Μαράια- είχαν την απόλυτη στήριξη πολλών ομογενών της Αμερικής αλλά και Αμερικανών που συμπαραστάθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δύο αστέρων των Μιλγουόκι Μπακς και ΝΒΑ.

Ανάμεσά τους ήταν ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ερικ Ανταμς, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, o επιχειρηματίας Τζον Κουδούνης, ο δικηγόρος Τάσος Παρδάλης με τη σύζυγό του Μαρία, και πάρα πολλοί άλλοι.
Να τονίσουμε πως η φιλανθρωπική δράση τόσο των αδελφών Αντετοκούνμπο, του «CAFF» όσο και της συζύγου του Γιάννη, Μαράια είναι πολύ έντονη και θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό.

Η Γιάννης Αντετοκούνμπο, με το ζεύγος Τάσος και Μαρία Παρδάλη. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.
Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο με Γιάννη, Θανάση, Βικτόρια και Μαράια Ριντλσπρίγκερ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.
Η Θανάσης Αντετοκούνμπο, με ομογενείς στο Rainbow room του Rockefeller Center. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.
Η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, με την Μαρία Παρδάλη. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ερικ Ανταμς. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.
Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο με την Μαρία Παρδάλη. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.
Ο δικηγόρος Τάσος Παρδάλης με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ερικ Ανταμς. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Μαρίας Α. Παρδάλη.

Πηγή:ekirikas.com