Celestyal: Απέκτησε νέο κρουαζιερόπλοιο – Στα 20 εκατ. ευρώ οι εργασίες ανακαίνισης

Ένα νέο κρουαζιερόπλοιο πρόσθεσε στο στόλο της η Celestyal, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά της κρουαζιέρας.

Το νέο απόκτημα με χωρητικότητα 1.260 επιβατών θα φέρει το όνομα Celestyal Journey. Αρχικά το κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε για την Holland America Line, υπό το όνομα Ryndam ενώ πιο πρόσφατα εκτελούσε κρουαζιέρες για την P&O Αυστραλίας.

Το κρουαζιερόπλοιο θα ακολουθήσει εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης και τεχνικής συντήρησης, με προϋπολογισμό ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, πριν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμά του.

«Παρόλο που οι παγκόσμιες εξελίξεις των τελευταίων ετών είχαν οδηγήσει σε παύση τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό, οι θετικές προοπτικές του κλάδου και ο υψηλός ρυθμός κρατήσεων για την επόμενη σεζόν, έδωσαν την ευκαιρία στη Celestyal να επαναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης του στόλου της με την προσθήκη νέων κρουαζιερόπλοιων,» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κρις Θεοφιλίδης.

«Εκτός από τα ευρύχωρα καταστρώματα, πολλές και ξεχωριστές επιλογές σε μπαρ, εστιατόρια και κοινόχρηστους χώρους, τις άνετες καμπίνες, το Celestyal Journey θα προσφέρει στους επιβάτες σημαντική αναβάθμιση διαμονής με τη διάθεση περισσότερων και υψηλότερης κατηγορίας καμπίνων καθώς και μπαλκόνια, για τα οποία παρατηρείται συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε όλες μας τις κρουαζιέρες. Ανυπομονούμε να το καλωσορίσουμε στον στόλο μας!»

Πηγή: newwit,gr