Πολλοί νέοι στο γλέντι του Συλλόγου Κυπρίων της Νέας Ιερσέης

Από αριστερά διακρίνονται οι Ανδρέας Κωμοδρόμος, Φίλιπ Κρίστοφερ, Ιωάννης Παπαθεράποντας, Κυριάκος Παπαστυλιανού, Μιχάλης Φυρίλλας, Δέσποινα Αξιωτάκη, Μηνάς Αντωνίου, Γεωργία Κωνσταντίνου, Ειίρήνη Κρίστη και Στέλιος Κυπριανού.

 

Νέα Ιερσέη.- Τα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου Κυπρίων της Νέας Ιερσέης και ειδικά οι νέοι έδωσαν το δυναμικό τους παρών στο κυπριακό γλέντι που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 3ης Μαρτίου 2023, στο φιλόξενο ομογενειακό κέντρο  Τhe Graycliff στο Moonachie της Νέας Ιερσέης.

Πρόκειται για τον νεότερο Σύλλογο των Κυπρίων που ιδρύθηκε το 2018. Η πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Αξιωτάκη επεσήμανε ότι το εν λόγω γλέντι είναι το δεύτερο και συνάμα το πρώτο μετά της πανδημίας του κορωνοϊού και η αυξημένη συμμετοχή ήρθε να υπενθυμίσει σε όλους ότι ο κόσμος διψά για ποιοτικές εκδηλώσεις.

Στο γλέντι παρέστησαν ο γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Ιερσέη, κ. Μιχάλης Φυρίλλας, ο πρόεδρος του Πανγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής και της ΠΣΕΚΑ, Φίλιπ Κρίστοφερ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής Κυριάκος Παπαστυλιανού και ο αντιπρόεδρος Νίκος Παφίτης, ο πρόεδρος του Ταμείου Κυπριοπαίδων Νίκος Ζίττης, η πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαρία Πάππα, ο Δρ. Ζήνων Χριστοδούλου, ο Επίτροπος Δημόσιας Ενέργειας της Νέας Ιερσέης (commissioner of the New Jersey Board of Public Utilities (NJBPU), ο πολιτειακός βουλευτής του Μπρούκλιν και του Στάτεν Άϊλαντ και ο Επίτροπος του Κέρνι, κ. Στάθης Θεοδωρόπουλος.

Από αριστερά διακρίνονται οι Αναστασία Λάμπρου, Αννα Ταννούση, Τζοάννα Ταννούση, Στάθης Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Ταννούσης, Παντελής Παντελάκης και Δέσποινα Αξιωτάκη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Αξιωτάκη αναφέρθηκε στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 57 επιβάτες και μηχανοδηγοί και κάλεσε τους παρισταμένους να τηρήσουν ενός λεπτού στην μνήμη τους και να προσευχηθούν υπέρ ταχείας ανάρρωσης των τραυματισμένων.

Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου και της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ, ο οποίος ηγείται της Επιτροπής Παρελάσεως κάλεσε τους συνδαιτυμόνες να προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση της οικονομικής εκστρατείας και τους κάλεσε όπως την Κυριακή, 30 Απριλίου συμμετάσχουν και παρελάσουν ενωμένοι στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, κ. Κυριάκος Παπαστυλιανού αναφέρθηκε στο φιλόδοξο πρόγραμμα της δημιουργίας του μητρώου των Ελληνοκυπρίων Αμερικής και κάλεσε τους παρισταμένους να καλέσουν και τους φίλους τους να εγγραφούν.

Από αριστερά διακρίνονται οι Ζήνων Χριστοδούλου, Φίλιπ Κρίστοφερ, Μιχάλης Φυρίλλας, Δέσποινα Αξιωτάκη, Κυριάκος Παπαστυλιανού, Τάσος Ζαμπάς, Νίκος Παφίτης και Μαρτίνος Κυριακού.

Ο γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, κ. Μιχάλης Φυρίλλας, αναφέρθηκε στην ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης που συγκρότησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης και τόνισε ότι έχει βάλει ψηλότερα τον πήχη τόσο για την επίλυση του Κυπριακού, όσο και για την ανάπτυξη της Κύπρου.

Τέλος η κ. Αξιωτάκη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους εθελοντές που εργάστηκαν άοκνα, καθώς επίσης και για τους χορηγούς για την γενναιοδωρία τους.

Τα μέλη της ΝΕΠΟΜΑΚ της Νέας Ιερσέης.

Από αριστερά διακρίνονται οι Νίκος Ζίττης, Ελένη Παντελίδη, Άννα Κωμοδρόμου, Ανδρέας Κωμοδρόμος, Μαρία Πάππα, Φύτος Στράτης, Ξένια Ρακκού και Γιώργος Αλεξάνδρου.

Η Γεωργία Κωνσταντίνου, μέλος του συμβουλίου με συγγενείς και φίλους.
Η οικογένεια Κρίστη σε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Πηγή:anamniseis.net