Η απονομή των Βραβείων της ΑΧΕΠΑ, Παρουσία της ομοσπονδιακής βουλευτή Calwel, κας Μαρίας Βαμβακινού

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Φώτος: Supplied

Σε μία σεμνή τελετή στο κτίριο της ΑΧΕΠΑ, έγινε η απονομή βραβείων για το σχολικό έτος 2022 σε μαθητές, παρουσία της αξιότιμης ομοσπονδιακής βουλευτή Calwel, κας Μαρίας Βαμβακινού, η οποία έκανε μια υπέροχη ενθαρρυντική ομιλία, με το ηθικό δίδαγμα, μεταξύ άλλων ότι «ένα άτομο μπορεί να εκπαιδευτεί, αλλά αν δεν έχει αξίες και κοινωνική υπευθυνότητα όλη η εκπαίδευση δεν έχει νόημα και να θυμάται πάντα τις θυσίες που κάνουν οι γονείς».

«Τα βραβεία VCE είναι αφιερωμένα στα παιδιά της οικογένειας της ΑΧΕΠΑ, που τελειώνουν με επιτυχία τις εξετάσεις τους, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τα προσφέρουμε ως ένδειξη αναγνώρισης και ως συμπαράσταση για την επίπονη προσπάθειά τους για μάθηση και για να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια σε ανώτερες σπουδές», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Σπύρος Ρομποτής, ο οποίος συνεχάρη τα νέα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Χαιρετισμό στους προσκεκλημένους απηύθυνε και η πολιτειακή πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Βικτωρίας κα. Πένυ Νατσιούλα.

Φέτος βραβεύτηκαν, η Αριάνα Καζάνη, η Ελισάβετ Βαρβέρη, ο Θέμης Μπορομπόκας, ο Χρήστος Ταϊφερνόπουλος και ο Μπράι Μάρα.

Ο κ. Ρομποτής ευχαρίστησε τους χορηγούς κ.κ. Πέτρο Πατιστέα και Παναγιώτη Γιαννούδη, καθώς και τα μέλη των Τμημάτων της ΑΧΕΠΑ και τα μέλη της Επιτροπής για την αμέριστη και αγαστή συνεργασία να στεφθεί η εκδήλωση και πάλι με επιτυχία.

Εκ μέρους της Εκπαιδευτικής και Πολιτιστικής Επιτροπής της ΑΧΕΠΑ,

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ

Γραμματέας