Η κρουαζιέρα των τριών χρόνων και των επτά ηπείρων, για ψηφιακούς νομάδες και όχι μόνο

Το Life At Sea προτρέπει τους ταξιδιώτες να λάβουν οικονομικές συμβουλές ώστε να θεωρηθούν κάτοικοι εξωτερικού και να έχουν φορολογικά οφέλη

Το να διασχίσεις τον ισημερινό έξι φορές και να επισκεφτείς 7 ηπείρους είναι μια εμπειρία ζωής. Και το να ζήσεις τρία χρόνια σε ένα κρουαζιερόπλοιο, ταξιδεύοντας στα πέρατα του κόσμου φαντάζει απραγματοποίητο όνειρο. Όχι όμως αν διαθέτεις χρήματα, και έχεις την ευελιξία της απομακρυσμένης εργασίας.

Η κρουαζιέρα Life At Sea, της Miray Cruises, που ανήκει στην Miray International, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους μια σειρά από  ανέσεις και φιλοξενία προσαρμοσμένη στα μέτρα τους στο πλοίο MV Gemini, από την 1η Νοεμβρίου του 2023 και για τρία χρόνια

Η κρουαζιέρα Life At Sea δεν υπόσχεται τίποτε άλλο παρά δουλειά μαζί με διακοπές. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, αλλά θα παραλάβει επίσης επισκέπτες από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας και το Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Οι σταθμοί του ταξιδιού σε 35 χώρες

Κατά τη διάρκεια τριών ετών, το πλοίο θα περάσει από 35 χώρες και θα διασχίσει μια απόσταση 130.000 μιλίων, ήτοι πάνω από 2.09.214 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το CNN, σε αυτό το μοναδικό ταξίδι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικά από τα πιο εμβληματικά μνημεία και 13 από τα 14 θαύματα του κόσμου – από το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας, το Τσίτσεν Ίτσα του Μεξικού, τις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζας, το Μάτσου Πίτσου και το Σινικό Τείχος της Κίνας.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι στην Ασία θα γίνουν 12 στάσεις στην Ιαπωνία, κάποιες στάσεις στη Νότια Κορέα – συμπεριλαμβανομένου του νησιού Τζέτζου – και στην Κίνα. Άλλοι προορισμοί της Νοτιοανατολικής Ασίας περιλαμβάνουν το Μπαλί, το Da Nang στην Καμπότζη, την Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη και την Κουάλα Λουμπούρ.

Χριστούγεννα στη Βραζιλία και την Πρωτοχρονιά στην Αργεντινή

Λόγω της αναχώρησής του τον Νοέμβριο, οι επισκέπτες θα μπορούν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στη Βραζιλία και την Πρωτοχρονιά στην Αργεντινή. Στη συνέχεια, το πλοίο θα προχωρήσει γύρω από τη Νότια Αμερική και νότια της Ανταρκτικής. Μετά από αυτό, οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν island-hopping γύρω από την Καραϊβική και να γνωρίσουν και τις δύο ακτές της Κεντρικής Αμερικής, να ανέβουν στη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής και τέλος να φτάσουν στη Χαβάη.

Εκτός από τα πολυτελή facilities, με εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, πισίνας, χώρο ηλιοθεραπείας  γήπεδο βόλει, σπα, αλλά και 24ωρο εφημερεύον νοσοκομείο, το κρουαζιερόπλοιο, προς διευκόλυνση των ψηφιακών νομάδων, διαθέτει ένα πλήρες επιχειρηματικό κέντρο με δύο αίθουσες συνεδριάσεων, 14 γραφεία, μια επαγγελματική βιβλιοθήκη, οθόνες, εξοπλισμό συνεδριάσεων, WIFI, εκτυπωτές και βοηθητικό προσωπικό.

Θα παρέχεται επίσης internet υψηλής ταχύτητας μέσω του Star Link. Μάλιστα, το Life At Sea προτείνει στους ταξιδιώτες να λάβουν οικονομικές συμβουλές ώστε να θεωρηθούν κάτοικοι εξωτερικού σε πλοίο και να έχουν φορολογικά οφέλη.

Το κόστος

Η διαμονή ξεκινά από 90.000 δολάρια ανά άτομο για όλη τη διάρκεια των τριών ετών για ένα δωμάτιο 12 τ.μ. Οι πολυτελείς σουίτες με μπαλκόνι είναι διπλάσιες σε μέγεθος και κοστίζουν περίπου 109.999 δολάρια ΗΠΑ ανά άτομο ετησίως.

Πηγή:Naftiliaki.gr