Ένας νεκρός στον εκτροχιασμό τρένου στην Ολλανδία – Στους 30 οι τραυματίες

Τελευταία νέα

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 30 τραυματίστηκαν, αρκετοί «σοβαρά», όταν επιβατικός συρμός εκτροχιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αφού συγκρούστηκε με βαρύ μηχάνημα έργου πάνω στις σιδηροτροχιές, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της Ολλανδίας, όπως μετέδωσε το Reuters.

Σύγκρουση επιβατικού με εμπορικό τρένο έγινε στην Ολλανδία.

Αρκετοί άνθρωποι «τραυματίστηκαν σοβαρά» όταν επιβατικός συρμός συγκρούστηκε με εμπορευματικό και μέρος του εκτροχιάστηκε στη νότια Ολλανδία, μεταδίδει το δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Σύμφωνα με το Reuters, μετά τη σύγκρουση των τρένων ξέσπασε φωτιά, όπως είχε γίνει στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, το επιβατικό τρένο μετέφερε τουλάχιστον 50 ανθρώπους.

Συναγερμός στις αρχές διάσωσης

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν σπεύσει στην περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση, κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν, ανάμεσα στη Χάγη και στο Άμστερνταμ, κατά την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με ολλανδικά Μέσα και αναφορές στα social media, οι διασώστες απομακρύνουν τους τραυματίες από το σημείο της σύγκρουσης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 


  

 

 

Η ανακοίνωση των Ολλανδικών Σιδηροδρόμων

Σε ανάρτησή τους στο Twitter, οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS), επισημαίνουν ότι τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ της πόλης Λέιντεν και τμημάτων της Χάγης ακυρώθηκαν λόγω της σύγκρουσης.

 

Πηγή: in.gr