Ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε τα περί συνάντησης με τον Παναθηναϊκό

Λίγες ώρες μετά από το ισπανικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για συνάντηση του ιδίου με ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Στη διάρκεια της Τρίτης 4 Απριλίου, ισπανικό δημοσίευμα έκανε λόγο για συνάντηση δια ζώσης (στην Αθήνα μάλιστα) ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με φόντο το προσεχές καλοκαίρι. Λίγες ώρες μετά από τη δημοσίευση της σχετικής είδησης, ο ίδιος ο προπονητής της Αναντολού Εφές έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα -κάτι που άλλωστε έκανε νωρίτερα κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν έχω συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο κάποιον από τον Παναθηναϊκό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν πριν προσθέσει πως “αυτή την στιγμή, η μόνη σκέψη που κάνω αφορά στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε σε δύο μέρες και τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε για την EuroLeague και τη Basketbol Super Lig“.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Εργκίν Αταμάμ με την Αναντολού Εφές ολοκληρώνεται στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.