Υποτροφίες από τις «Θυγατέρες της Πηνελόπης» Βοστώνης

Βοστώνη.-  Το Τμήμα των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» της ευρύτερης περιοχής  Βοστώνης θα δώσει δύο υποτροφίες σε διακριθέντες φοιτητές και φοιτήτριες, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τίνα Παπαδοπούλου στη διάρκεια της συνεδρίασής τους στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Επίσης, ανακοίνωσε ότι και η Οργάνωση της AHEPA Βοστώνης θα δώσει άλλες δύο υποτροφίες για την ενίσχυση φοιτητών και φοιτητριών. Τόνισε ότι οι δυο εκ των υποτροφιών θα απονεμηθούν σε νέες που διακρίνονται στον τομέα του αθλητισμού.

Ο σκοπός της συνεδρίασής τους ήταν να ανταλλάξουν ευχές προ της εορτής του Πάσχα και να προβούν σε ανασκόπηση των πεπραγμένων της Αδελφότητάς του, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά για θέματα φιλανθρωπικής δράσης και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η πρόεδρος του Τμήματος Τίνα Παπαδοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αύξηση των μελών της οργανώσεως και του νεανικού της τμήματος, αναφέρθηκε στην Ομογενειακή Παρέλαση της Βοστώνης, την Κυριακή 30 Απριλίου, προτρέποντας όλα τα μέλη σε μαζική συμμετοχή και ενημέρωσε τα μέλη για τις  υποτροφίες.

Στο τέλος της συνεδρίασης ακολούθησε περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους του Μαλιωτείου Κέντρου, όπου οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης» πραγματοποιούν τακτικές συναντήσεις.

Επισημαίνεται ότι πριν από ενάμισι σχεδόν χρόνο έγινε η ανασύσταση της Οργάνωσης Θεραπαινίδων της Αθηνάς, που είναι το νεανικό Τμήμα των «Θυγατέρων της Πηνελόπης».

Πηγή: ekirikas.com