Ντρίμπλα από τον Κασιδιάρη – Το κόμμα διαλύεται

Αθήνα.- Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο in.gr,  ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα κατεβάσει το κόμμα του στις εκλογές, προδικάζοντας ότι δεν θα καταφέρει να σπάσει το μπλόκο της κυβερνητικής τροπολογίας και δεν θα εξασφαλίσει έγκριση από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Σε συνεργασία λοιπόν με τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο, θα χρησιμοποιηθεί ως «κέλυφος» το κόμμα του Αναστάσιου Κανελλόπουλου «ΕΑΝ». Το κόμμα Κασιδιάρη «Έλληνες» δεν θα μετέχει στις εκλογές, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Η συμφωνία προβλέπει το σύνολο των στελεχών του καταδικασμένου χρυσαυγίτη να μεταφερθεί στον νεοσύστατο πολιτικό σχηματισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, να ανακοινώνει πιθανότατα σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου, -θα είχε και μια ξεχωριστή σημειολογία κάτι τέτοιο-  την αποχώρησή του από το κόμμα «Έλληνες» και την κάθοδο στις εκλογές με το δικό του κόμμα «ΕΑΝ».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σχετική δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη στήριξης του κόμματος «ΕΑΝ», στα ψηφοδέλτια του οποίου άλλωστε δεν θα περιλαμβάνεται το όνομά του αλλά θα βρίσκονται όλα «τα δικά του παιδιά».

Κύκλοι του Α. Κανελλόπουλου ανέφεραν ότι το κόμμα θα επιδιώξει συμμαχίες και με άλλα κόμματα που κινούνται στον χώρο της άκρας δεξιάς.

Με στοιχεία από in.gr