Πρόταση για συνεργασία από τον Πρόεδρο του ΕΑΝ κ. Α. Κανελλόπουλο προς τον τ. Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη

Φωτο: Ο Πρόεδρος του  ΕΑΝ και  πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Αθήνα.- Πρόταση για συμπόρευση με το κόμμα ΕΑΝ  έγινε  προς  τον τ. Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη από τον Πρόεδρο του  ΕΑΝ και  πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

O τ. Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης

Η  τιμητική πρόταση άφησε  στον κ. Αϊβαλιώτη την ευχέρεια  να επιλέξει σε ποιά περιφέρεια του Λεκανοπεδίου  θα ήθελε να πολιτευθεί ( επελέγη   η Β1 -Βόρειος Τομέας Αθηνών ) και παράλληλα  αποφασίστηκε  ότι  ο (δύο φορές εκλεγμένος βουλευτής) Κωστής Αϊβαλιώτης θα είναι ο υποψήφιος του ΕΑΝ για την θέση του Αντιπρόεδρου της Βουλής η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της  21ης Μαϊου.
Ο κ. Αϊβαλιώτης  ευχαρίστησε τον κορυφαίο δικαστικό και Πρόεδρο του ΕΑΝ  κ. Κανελλόπουλο και ανέφερε ότι επιθυμία του είναι να βοηθήσει στις εκλογές αυτές ώστε να μπει στην Βουλή – μετά από  11 χρόνια – μια γνήσια  πατριωτική παράταξη. Ο κ. Αϊβαλιώτης επί  χρόνια κάνει εκπομπές στο κανάλι ΑΡΤ και αρθρογραφεί στη μόνιμη στήλη του στην “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, επισημαίνοντας την ανάγκη συμπόρευσης πατριωτικών δυνάμεων με την ανάδειξη στο προσκήνιο ανθρώπων που θα έχουν   επαγγελματική πορεία και αποτύπωμα ήθους και  θα ηγούνται δυνατών πατριωτικών φωνών μέσα στο Κοινοβούλιο .
 Ο κ. Αϊβαλιώτης έχει εκλεγεί 2 φορές Βουλευτής στη Β΄Αθηνών (το 2007 και το 2009) με τον ΛΑΟΣ και ήταν συνολικά 5 χρόνια Βουλευτής, ενώ στις δύο τελευταίες Ευρωεκλογές (2014 και 2019) ήταν το 1ο σε ψήφους στέλεχος του ΛΑΟΣ , μετά τον Πρόεδρο κ. Καρατζαφέρη, αγγίζοντας τις 40.000 σταυρούς.
Ηταν ο 1ος  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ  όταν μπήκε το κόμμα στην Βουλή το 2007 , από το 2009 είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ενώ εκπροσωπούσε επί 5 χρόνια την παράταξη του στο Συμβούλιο της Ευρώπης ως Μέλος της Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας της Βουλής.
Εχει εργαστεί επί 15 χρόνια στα Οργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και είχε την τιμή να διευθύνει τα Γραφεία κορυφαίων προσωπικοτήτων που ήταν ευρωβουλευτές όπως του Νικήτα Κακλαμάνη, του Γιάννη Μαρίνου, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιώργου Καρατζαφέρη.