Η Ελένη Χρονοπούλου βρίσκεται στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως εκπρόσωπος της Ομογένειας

Αθήνα.- Τον Νίκο Ανδρουλάκη ευχαρίστησε με ανάρτησή της η Ελένη Χρονοπούλου, που είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και βρίσκεται στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ως εκπρόσωπος της Ομογένειας (εκλόγιμη θέση)

Η νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος σημειώνει πως το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία».

Παράλληλα, τονίζει πως «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη».

Και καταλήγει πως «η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας».

Οι υποψήφιοι του Επικρατείας

Στο Επικρατείας του κόμματος βρίσκονται επίσης ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας Γρηγόρη Λαμπράκη, αλλά και ο διεθνής πρώην τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, τα ονόματα των οποίων είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Όπως είχε γίνει γνωστό, επικεφαλής του Επικρατείας της παράταξης είναι ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και συνταγματολόγος, Παναγιώτης Δουδωνής, ενώ στην τελευταία, τιμητική θέση βρίσκεται το ιστορικό στέλεχος και πρώην υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και τον ακολουθεί, στην τρίτη, η νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Ελένη Χρονοπούλου, το όνομα της οποίας ήρθε στην επικαιρότητα μετά από καταγγελία που έκανε η ίδια για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου βρίσκεται ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Κώστας Χρυσόγονος.

Επιπλέον, στο Επικρατείας του κόμματος βρίσκονται επίσης ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας Γρηγόρη Λαμπράκη, αλλά και ο διεθνής πρώην τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, τα ονόματα των οποίων είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

1.      Παναγιώτης Δουδωνής (διδάκτωρ της Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης),

2.      Δημήτρης Μάντζος

3.      Ελένη Χρονοπούλου (εκπρόσωπος Ομογένειας)

4.      Αγάθη-Ρόζα Βρεττού

5.     Κώστας Χρυσόγονος

6.      Ιωάννα Τζουλάκη

7.      Μαριζέτα Αντωνοπούλου

8.      Ελένη Άννα Δημητρακούδη

9.     Χρήστος Χρυσολωράς

10.  Νίκος Σαργκάνης

11.  Αχιλλέας Παπακώστας

12.  Γρηγόρης Λαμπράκης

13.   Γεωργία Καζά

14.  Σίμος Γερασιμίδης (Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης,  ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης)

15. Νίκος Χριστοδουλάκης