Το ντέρμπι της χρονιάς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Ματσάρα στην Τούμπα και δοκιμασία για τον Ολυμπιακό με τον Βόλο – Μια αγωνιστική που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα στη φετινή Superleague.

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος της Superleague και ύστερα από αρκετά χρόνια ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει με την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου με την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Η 7η αγωνιστική λοιπόν, που θα διεξαχθεί σήμερα (30/4, όλα τα ματς στις 20:00), αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά κυρίως την πρωτιά. Αλλά και τις υπόλοιπες θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς ακόμα και αυτό το ζήτημα είναι ανοιχτό.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει φυσικά και θα τραβήξει το περισσότερο ενδιαφέρον είναι δίχως άλλο ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Οι Πράσινοι υποδέχονται στη Λεωφόρο της Ένωση σε μια μάχη που είναι πιθανό να μας δώσει ξεκάθαρο φαβορί για την κούρσα του τίτλου ή σε περίπτωση ισοπαλίας να παρατείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία και το… σασπένς.

Πλην του ντέρμπι της Αθήνας, φυσικά υπάρχει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον ΠΑΟΚ να τίθεται αντιμέτωπος απέναντι στον Άρη στην Τούμπα. Οι Ασπρόμαυροι είναι στο κυνήγι της τρίτης θέσης στη βαθμολογία, ενώ οι Κίτρινοι έχουν… καπαρώσει την 5η θέση που δίνει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, η δράση συνεχίζεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Βόλο. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, ενώ οι Θεσσαλοί θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση που θα αφήσει μια… γλυκιά γεύση στους φίλους της ομάδας του Κώστα Μπράτσου απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.