Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Στο προσκήνιο ξανά η Κύπρος αλλά χωρίς κόσμο

Το ενδεχόμενο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet να γίνει στην Κύπρο επανήλθε στο προσκήνιο αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου με την ΕΠΟ να έχει αποστείλει ξανά αίτημα στην ΚΟΠ.

Μια ακόμη στροφή στο θέμα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έκανε η ΕΠΟ στη διάρκεια του Σαββάτου, καθώς έχει επανέλθει στο προσκήνιο να γίνει ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Κύπρο, αλλά χωρίς θεατές.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε νέα επαφή με τους ανθρώπους της Κυπριακής ομοσπονδίας για να θέσει επί τάπητος το συγκεκριμένο θέμα.

Από την ΚΟΠ αρχικά είχαν απαντήσει αρνητικά στο αίτημα της ΕΠΟ, καθώς η αστυνομία είχε σηκώσει απαγορευτικό στην παρουσία φίλων των δύο ομάδων στο νησί.

Για αυτό και ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τελικό χωρίς κόσμο και με ελάχιστες προσκλήσεις από τις δύο ομάδες. Οπότε πλέον περιμένει εκ νέου την απάντηση της ΚΟΠ και φυσικά της αστυνομίας.

Ένας από τους λόγους που έκαναν την ΕΠΟ να στραφεί και πάλι στην Κύπρο έχει να κάνει και με την προκήρυξη του θεσμού που αναφέρει πως σε ενδεχόμενη παρουσία ομάδας της Θεσσαλονίκης και της Αττικής ο τελικός πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό.

Οπότε για να αποφύγουν στην ΕΠΟ τυχόν προσφυγές στο διαιτητικό δικαστήριο, σκέφτονται ξανά τη λύση της Κύπρου.

Όπως έχουμε γράψει η τελική απόφαση θα παρθεί τη Δευτέρα (8/5) στη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και φυσικά αν ο τελικός γίνει στην Ελλάδα δεν υπάρχει η λύση του Πανθεσσαλικού αλλά αυτή του Αγρινίου.

Πηγή: sport24.gr