Συνελήφθη ο πατέρας του βρέφους στην Άρτα που ξέχασε το μωρό στο κάθισμα

Ο 37χρονος «ξέχασε» το 5,5 μηνών βρέφος του στο αυτοκίνητο και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Στη σύλληψη του πατέρα του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του μέσα σε αυτοκίνητο προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Εναντίον του 37χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα Άρτας και το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος μιας τραγωδίας που συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά ολόκληρη τη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας ξέχασε το παιδί μέσα στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, κάτι που έγινε αντιληπτό αρκετές ώρες αργότερα, όταν η μητέρα πήγε να πάρει το παιδί από το βρεφονηπιακό σταθμό και οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ σ’ αυτούς.

Έτσι αποκαλύφθηκε η τραγωδία, με τον πατέρα να επιστρέφει στο αυτοκίνητο και να βρίσκει το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Φόβοι για βεντέτα στην Άρτα,

Φόβοι για βεντέτα στην Άρτα, μετά την ασύλληπτη τραγωδία με το 5,5 μηνών μωρό που πέθανε αφότου ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για ώρες.

Συγγενείς της μητέρας, σύμφωνα με το artinos.gr, βρίσκονται στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Πρόκειται για δύο νέους γονείς – ο πατέρας είναι 37 ετών και η μητέρα 27- και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχαν προβλήματα ανάμεσά του. Το κοριτσάκι ήταν το μοναχοπαίδι τους.

Σε σοκ η μητέρα του βρέφους – Κατέρρευσε ο πατέρας

Η μητέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να πάρει το παιδί από τον βρεφονηπιακό σταθμό και έτσι ξετυλίχτηκε το νήμα της τραγωδίας, είναι σε κατάσταση σοκ και ζητά, από την πρώτη στιγμή, εξηγήσεις από τον πατέρα. Και οι δύο βρέθηκαν νωρίτερα στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 5,5 μηνών μωρού και οι σκηνές θύμιζαν αρχαία τραγωδία.

Μάλιστα, ο πατέρας του βρέφους ήταν σε καταστολή από το σοκ και το θρήνο και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στις Αρχές για το τι ακριβώς έγινε με το μωρό τους. Οι αστυνομικοί ενημερώνονται κυρίως από όσα είπε ο πατέρας στους γιατρούς.